Kätevä & Tekevä -messut - Marttavinkit

Kätevä & Tekevä -messut ohi tältä vuodelta. Arjen sankarista - arjen mestariksi marttojen monipuoliset lavaesitykset veti katsomot täyteen kiinnostuneita. Esitykset pidettiin yhdessä lasten kanssa: Arkiruoka on järkiruokaa painottaen kasvisten käsittelyä ja käytön tärkeyttä sekä tähteiden käyttöä ja  jätemäärän pienentämistä. On tehty kestokelmua mehiläisvahalla, opeteltu pykäpistoparsintaa, opeteltu kuteiden helpompaa leikkausta, kangasnyörin punontaa sekä neulottu jättipatalappua. Isoäidin siivousvinkkejä on käyty läpi ja ohjattu tekemään "pyttypommeja" wc-pöntön pesuun.

Osastolla kävi neulomassa jättipatalappua ja punomassa kangasnyöriä n. 300 tekijää. Lisäksi vierailijoita oli moninverroin. Saimme suuren määrän ehdotuksia ja ideoita neuleen lahjoituskohteeksi esim. lasten tai vanhusten iloksi. Kangasnyörille vierailijat keksivät monta käyttötarkoitusta; hauska ehdotus oli porukkamessunöyri eli ystävät sidotaan nöyriin kädestä kiinni, jolloin porukka pysyy messuilla kasassa :)

Suuret kiitokset kaikille talkoolaisille ja messukävijöille. Teimme taas yhdessä upean tapahtuman ja saimme hienoja kokemuksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)